Kurser i 2019 fra Faxe Frivilligråd

Faxe frivilligråd arrangerer forskellige kurser til foreninger og frivillige.

Nedenfor kan du læse om de 4 lørdagskurser, der afholdes i 2019.

Der er mange spændende emner, og kurserne er åbne for alle - også borgere og andre interesserede.

Det er gratis at deltage på Frivilligrådets kurser og kursusdagene er med forplejning.

Vi har derfor brug for, at I tilmelder jer inden fristen for hvert kursus, så både kurset og forplejningen kan planlægges hensigtsmæssigt.

I tilmelder jer ved at sende en mail til Anne@graulund.dk, med oplysning om navn, forening og hvor mange I kommer.

BilagStørrelse
Frivilligrådets kursuskatalog 2019704.71 KB

2. marts 2019 - Samskabelse—sådan skaber I noget nyt i fællesskab

Samskabelse er en måde, hvor forskellige aktører samarbejder om at skabe social innovation og udvikle ny velfærd. I en samskabelsesproces arbejder parterne sammen om at finde kernen i et problem for dernæst – i fællesskab –at finde en løsning på problemet. Kom og bliv inspireret til, hvordan I kan tænke samskabelse ind i jeres forening.

Dato: 2. marts 2019 - tilmelding senest 24. februar

Tid og sted: Kl. 10–15, Faxe Sundhedscenter

27. april 2019 - Brug af sociale medier i foreninger

Sociale medier er nemme og effektive kommunikationskanaler, men kunsten er at vælge dem, der passer bedst til foreningens målgruppe og ressourcer. I kan få inspiration, viden og værktøjer til, hvordan I kan arbejde strategisk med sociale medier i jeres forening. Kurset er for alle uanset niveau.

Dato: 27. april 2019 -  tilmelding senest d. 21. april

5. oktober 2019 - Alternativer til fonde og puljer—andre veje til fundraising

For mange foreninger er puljer og fonde en vigtig økonomisk kilde. Flere foreninger oplever, at det kan være svært at skaffe penge og ressourcer ad traditionelle veje. Inden for fundraising er der en lang række andre veje, man kan gå, når man har brug for at skaffe penge og ressourcer til drift af en forening eller til nye aktiviteter og projekter. Kom og hør mere!

Dato: 5. oktober 2019 - tilmelding senest 29. september

30. november 2019 - Få fat i flere frivillige og behold dem I har

Uden aktive og engagerede frivillige – intet foreningsliv! Sådan er vilkårene for alle foreninger. Men det store spørgsmål er ofte, hvor finder I nye frivillige, hvordan får I dem ind i varmen? Og hvordan kan I blive bedre til at motivere og fastholde de frivillige, I allerede har? Kom og hør mere om , hvordan I arbejder med at beholde de frivillige I har og få fat i nye.

Dato: 30. november 2019 - tilmelding senest 25. november

Kultur og Fritid

Jernbanegade 62, med indgang fra Rådhusstien
(Haslev Biblioteks kælderetage)