V - Venstre, Danmarks Liberale Parti

Venstre, Danmarks Liberale Parti har sideordnet opstilling

Ole Vive (V)Ole Vive, 45

Faxe

Den grønne kommune tæt på alt - mere frihed, flere muligheder. Ordene er ikke tilfældig valgt, men taler ind i den vision, jeg selv og Venstre har for udviklingen af hele kommunen de næste fire år. Vi mener, at Faxe Kommune er tæt på alt - tæt på den udvikling vi ser i hele regionen. Tæt på store regionale infrastrukturprojekter som supersygehus og Femern Bælt. Tæt på udviklingen af bæredygtige løsninger og den grønne omstilling – men også et centrum for det gode og mangfoldige liv med frihed til at vælge – og med flere muligheder.

Michael Rosendahl (V) Michael Rosendahl, 49

Haslev

Jeg vil arbejde for en tryg familiekommune, en økonomi i balance, tryghed i ældreplejen samt attraktive forhold for foreningerne. Samt frihed til selv at vælge og plads til forskellighed.
Jeg ønsker en kommune med gode pasningstilbud for vores mindste, hvor det er sjovt at gå i skole og man lærer noget og vores unge kan uddanne sig samt at alle i familien kan have et aktivt fritidsliv. Ældre skal trygt kunne regne med kvalificeret og nærværende hjælp og pleje.
Stabil økonomi er forudsætningen for, at vi har råd til alt det vi gerne vil.

www.facebook.com/Rosendahl/axe

Martin Lasse Sieben

Erik Rasmussen

Martin Kruse

Dorthe Adelsbech

Dorthe Egede Borg

Henrik Aakast

Helle Lysholm

Nellie Bradsted (V) Nellie Bradsted, 51

Haslev

Mine mærkesager er børn, unge og foreningsliv. Det skal være spændende og givende at gå i skole, og vi skal have rigeligt med hænder, hjerter og vandpytter til vores små. Jeg brænder for din fritid med Idræt, kulturliv og klubber, hvor du kan være sammen med andre om dine interesser. Du skal kunne komme på arbejde inden for ordentlig tid. Jeg arbejder for at få nordvendte motorvejsramper ved Ulse, flere cykelstier og sikre skoleveje. Jeg har været i byrådet siden 2010, bor i Haslev, instruktør Haslev Karate Skole, arbejder på Høng Efterskole.

www.facebook.com/Nellie Bradsted - Venstre

Jens Jørgen Stokholm