Vi har brug for dit indspark!

Meld dig ind i Jobcenter Faxes borgerpanel.

Borgerpanelet er for dig, der ønsker at bringe din viden i spil, og sammen med os styrke dialogen mellem jobcenter og borger. Det kan du fx gøre ved at fortælle os, hvad der er vigtigt for dig i dit møde med jobcenteret. 

Indflydelse

Det er byrådet, der træffer de politiske beslutninger, og du kan være med til at give politikerne viden og inspiration på konkrete områder. Det gør du ved at deltage i relevante undersøgelser og dialogmøder med konsulenter fra Center for Beskæftigelse. Kan du fx giv os forslag til hvordan jobcenteret kan kommunikere mere tydeligt med borgerne? Eller har du et godt tip til hvordan vi kan blive endnu bedre til at matche ledige virksomheder?

Det er frivilligt at deltage

Din deltagelse er altid frivillig. Det er op til dig om du vil deltage i hver af de undersøgelser, du bliver inviteret til gennem borgerpanelet. Der er intet krav om, at du deltager hver gang. 

Undersøgelser

Som deltager i borgerpanelet vil du blive inviteret til at deltage i digitale spørgeskemaundersøgelser 3-4 gange om året, som du vil modtage et link til via mail. Du vil også blive inviteret til at deltage i dialogmøder med andre borgere, hvor vi drøfter relevante temaer. 

Sådan behandler og opbevarer vi dine oplysninger

De oplysninger, du giver os ved tilmelding og i de efterfølgende undersøgelser, behandler vi fortroligt. Det betyder at oplysninger om dig som enkeltperson ikke vil blive udleveret til andre formål, og at man aldrig vil kunne identificere enkeltpersoner i resultaterne af undersøgelsen. 

Tilmelding

Du tilmelder dig borgerpanelet ved at klikke her. 

Du kan til enhver tid afmelde dig borgerpanelet ved at skrive til jobcentermail@faxekommune.dk. Husk at skrive "borgerpanel" i emnefeltet. 

Kontaktinformation

Jobcenter - Åbningstider

Jobcenter:
Tingvej 7
4690 Haslev
Tlf.: 56 20 30 00
E-mail: jobcenter@faxekommune.dk


Telefontid:
Jobcentrets sagsbehandlere træffes bedst:
mandag, tirsdag kl. 9-10
onsdag lukket
torsdag og fredag kl. 9-10

Jobcentrets administration træffes:
mandag - tirsdag kl. 9-13
onsdag lukket
torsdag kl. 9-13
fredag kl. 9-13


Åben vejledning:
Tingvej 7, 4690 Haslev
mandag - tirsdag kl. 10-13
onsdag lukket
torsdag kl. 10-17
fredag kl. 10-13

UngeVejen:
Søndergade 12, 4690 Haslev, Bygning E

Ungevejens åbningstider:

mandag - tirsdag kl. 10.00 - 15.00
onsdag lukket uden forudgående aftale
torsdag kl. 10.00 - 17.00
fredag kl. 10.00 - 13.00

 

Opdateringsdato: 04.11.2021 - 10:04