Faxe Kommune og Business Faxe i tæt dialog om erhvervslivets vilkår under Covid-19

Erhvervslivet – også lokalt – er hårdt presset af Covid-19.

På den baggrund har Faxe Kommunes Økonomiudvalg på et ekstraordinært møde drøftet, hvordan kommunen bedst muligt støtter op om virksomhederne i denne svære tid. 

- Jeg har stor forståelse for, at situationen for både store og små virksomheder i vores kommune er kritisk og alvorlig. I det omfang, vi kan gøre noget for erhvervslivet, vil vi gerne det, siger borgmester Ole Vive. 

- Vi er i tæt dialog med Business Faxe, så vi kan holde hinanden orienteret om situationen. Og så glæder det mig, at Business Faxe – nu da regeringens hjælpepakker er frigivet – justerer deres rådgivning i forhold til de behov, som vores lokale virksomheder har. De har jo især brug for at vide, hvordan de kan få hjælpen – eller som minimum hvor de kan få specialiseret hjælp inden for netop deres branche. Det kan Business Faxe bistå med i tæt samarbejde med Faxe Kommunes erhvervskontakt og Erhvervshus Sjælland, som allerede er Business Faxes vigtigste samarbejdspartnere, siger Ole Vive. 

Han tilføjer, at Faxe Kommune allerede tilbyder fremrykning af betalinger til erhvervsvirksomheder. 
Hvis man som virksomhed har det behov, skal man kontakte kommunen med henblik på at for lavet en ny aftale med nye betalingsbetingelser. 

- Og så vil vi jo, så vidt muligt, sætte gang i så mange af de planlagte anlægsopgaver, som det er muligt, siger Ole Vive. 

Du kan kontakte Faxe Kommunes erhvervskontakt her: erhvervskontakt@faxekommune.dk eller mobil 2484 6979
Du kan kontakte Business Faxe her: info@businessfaxe.dk eller telefon 5637 0300