Thomas Knudsen, 49 bliver ny direktør i Faxe

Thomas Knudsen, 49 bliver ny direktør i Faxe

Faxe Kommune får ny direktør fra 1. december. Thomas Knudsen, som i dag er handicap- og psykiatrichef i Slagelse Kommune, glæder sig til at komme til Faxe.

49 havde søgt stillingen, og der blev gennemført to samtalerunder. 

Herefter var et enigt ansættelsesudvalg klar til at indstille over for byrådet, at Thomas Knudsen er den helt rette til den ledige stilling som direktør. 
Torsdag aften takkede byrådet ja, da sagen blev forelagt under den lukkede del af mødet torsdag aften. 

Dermed er direktionen med kommunaldirektør Thomas Eriksen og direktør Marianne Hoff Andersen på plads.

Thomas Knudsen har de seneste godt fire år været handicap- og psykiatrichef i Slagelse Kommune og kommer dermed til Faxe Kommune med solid erfaring inden for det sociale område. 
Den erfaringer strækker dog længere tilbage i tid, da har oprindeligt begyndte folkeskolelærer for senere at arbejde adskillige år med det sociale område som centerchef for Bo- og Vækstcenter Kalundborg. 
Det er ikke mindst Faxe Kommunes udvikling af organisationen, Faxe i Fællesskab, som tiltaler Thomas Knudsen ved Faxe Kommune.

- Det er min grundlæggende oplevelse, at samskabelse og innovation har været centrale principper i en lang række af de bedste løsninger, jeg har været en del af. Det gælder både fagligt og økonomisk, og i forhold til både borgersager og tværkommunale udviklingsprojekter. Innovation og samskabelse er allerede en del af mit ledelses-DNA, siger Thomas Knudsen. 

Thomas Knudsen har ud over sin uddannelse som lærer og diplom i ledelse også en master i organisationspsykologi. 
Han er gift med Alice, som er dyrlæge på det lokale hospital i Odsherred. 
Sammen har parret tre børn i alderen 9-15. Familien bor i et gammelt bondehus nær skov og strand ved Ordrup Næs.