Hjertestier

Du kan få motion og opleve den smukke natur ved at benytte de lokale hjertestier. Hjerteforeningen og Faxe Kommune har i samarbejde med relevante parter oprettet fire hjertestier.

Hesede skov i Haslev

Hjertestien er 6,2 kilometer lang og ligger i naturskønne omgivelser ved Paradishaven og Svenskekløften. Stien begynder ved p- pladsen ved indgangen til Paradishaven, den er grusbelagt og velegnet både for gående, løbende, barnevogne og kørestole.

Faxe Kalkbrud

Hjertestien er 3 km. og ligger i et naturskønt område i og omkring Faxe Kalkbrud. Stien begynder ved den lille parkeringsplads ved Smedegade/Østervej. Ruten er egnet til både gående og løbende, men er uegnet for barnevogne og kørestole grundet det ujævne terræn.

Rønnede/Kongsted

Hjertestien er 4,2 km. og ligger i et naturskønt område. Stien begynder nær p-pladsen på Drosselvej i Rønnede. Ruten er ikke krævende, og derfor velegnet til gående, løbende, barnevogne og kørestole.

Skoleengen i Haslev

Hjertestien er 4,3 eller 6,2 km. og ligger midt i Haslev By. Stien begynder nær ved Haslev kirke og den går gennem Haslev by og Skoleengen. Der er mulighed for parkering og turen er velegnet for gående, løbende, barnevogne og kørestole

Læs også

Se links til højre på siden. Her finder du mere information.

Kontaktinformation

Sundhedsfremme

Tlf.: 5620 4965 (man- til torsdag kl.11.00-14.00)

Faxe Sundhedscenter

Præstøvej 78, 4640 Faxe

Bygning 2, 1. sal

Opdateringsdato: 23.07.2020 - 08:12