Netværk for dig der har eller har haft kræft, lunge- eller hjertesygdom

Forskellige netværk for dig der har lyst til at mødes med andre ligesindede.

Det lokale lungenetværk
Hvis du har en lungesygdom, kan du deltage i det lokale netværk på Dalgården, hvor I motionerer i maskiner og hygger jer over en kop kaffe.

 

Kontakt
Tovholder Allan Knudsen, tlf.: 2015 2030, mail: anglia106@gmail.com eller
Ivan Larsen, tlf.: 2162 7035, mail: cbcentret@gmail.com

 

Lungekor
Har du en lungesygdom og lyst til at synge sammen med andre?

Lungekoret ledes af Agnes Bjerregaard og består af øvelser for vejrtrækning, kropsholdning og selvfølgelig masser af sang. Det foregår en gang om ugen á 1½ times varighed på Dalgården.

Kontakt
For yderligere information og tilmelding kan du kontakte sundhedskonsulent Vibeke Bastrup,
tlf.: 5620 3385, mail: viba@faxekommune.dk

 

Hjertemotion
Vil du gøre noget godt for dit hjerte og forbedre din livskvalitet?
På Faxe Sundhedscenter har du mulighed for at lave hjerterigtig motion i trygge rammer sammen med andre med hjertesygdom.

Kontakt
For yderligere information og tilmelding kan du kontakte Hjerteforeningens lokalforening Niels Starbæk, tlf.: 6142 8567, mail: starbaek@dalbynet.dk

 

Kronikernetværk
Har du hjertesygdom og har lyst til at snakke sammen med andre i samme situation?

Så kom og deltag i det lokale kronikernetværk på Faxe Sundhedscenter. Netværket er for både dig med hjertesygdom og din ægtefælle, og giver mulighed for at at drøfte gode og mindre gode oplevelser samt fordybe sig i relevante emner over en kop kaffe.

Kontakt
For yderligere information og tilmelding kan du kontakte Hjerteforeningens lokalforening Tommy Pedersen, tlf.: 4271 5130, mail: hemmingsvej51@gmail.com

 

Kræftcafé
Kræftcaféen er et uformelt mødested, hvor du – hvad enten du har kræft, er pårørende eller efterladt – altid er velkommen.


Der er mulighed for at tale med andre i samme situation som dig, og mulighed for at udveksle erfaringer og gode råd. Kræftcaféen holder åbent en time, en gang om ugen i Café Ådalen på Faxe Sundhedscenter. Det er frivillige caféværter fra Kræftens Bekæmpelse, der står bag Kræftcaféen.

Kontakt
Har du brug for yderligere information kan du kontakte formanden for Kræftens Bekæmpelse lokalforening Susanne Ulk, tlf.: 2763 4743, mail: ulk@live.dk

 

Kontaktinformation

Sundhedskonsulenterne

Tlf.: 5620 4965, man- til torsdag kl. 11.00-14.00

Sundhedsfremme og Forebyggelse, Faxe Sundhedscenter

Præstøvej 78, 4640 Faxe

Bygning 2, 1. sal

Opdateringsdato: 08.02.2023 - 09:32