Rehabilitering til dig med langvarige smerter

Har du gennem længere tid haft smerter i kroppen kan tilbuddet være noget for dig.

Rehabiliteringsforløbet begynder med en afklarende samtale, for at finde ud af, om tilbuddet er det rette for dig. Samtalen tager udgangspunkt i din sygdom, dine behov, ressourcer, netværk, udfordringer og fremadrettede muligheder. Dine pårørende er velkomne til at deltage i samtalen.

Forløbet varer 10 uger, og du får viden, støtte og vejledning til at få hverdagen til at fungere bedst muligt med dine kroniske smerter. Forløbet består af træning og undervisning, og du bliver udfordret i forhold til din aktuelle smerteproblematik. Den fysiske aktivitet vil blive tilpasset dig, og du vil blive inspireret til forskellige former for bevægelse, der både foregår ude og inde. Selvtræning med og uden vejledning er en del af forløbet.

En stor del af rehabiliteringsforløbet foregår i grupper og består af udveksling af erfaringer med andre i samme situation som dig.

Tilmelding

Hvis du igennem mere end 3 måneder har haft smerter, har en afklaret diagnose (smerterne er vurderet af en læge) og er interesseret i at deltage i forløbet skal din egen læge eller sygehuslæge henvise dig til Faxe Sundhedscenter. Når vi har modtaget din henvisning kontakter vi dig.

Kontakt

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om forløbet kan du kontakte sundhedskonsulent Andrea Søndergaard på tlf. 5620 3393 eller mail asnde@faxekommune.dk

Kontaktinformation

Træningsafdelingen

Tlf: 5620 2660, hverdage kl. 7.30-10.30

Faxe Sundhedscenter, byg. 4, stuen

Præstøvej 78, 4640 Faxe

Opdateringsdato: 20.02.2024 - 11:14