Vejarbejde og midlertidige vejlukninger

Vejarbejde og midlertidige vejlukninger

Få overblik over hvor i kommunen, der udføres vejarbejde og hvilke ruter der eventuelt i en periode kræver omkørsel på grund af vejarbejde eller arrangementer

Overblikket omfatter fortrinsvis renovering af veje, cykelstier og fortove, og omlægning af ruter i forbindelse med større vejarbejder og arrangementer.

Vi informerer ikke om vejarbejde der ikke har restriktioner af færdslen i større omfang.

Videbækvej, Haslev

Videbækvej spærres for gennemkørsel grundet brorenovering i perioden 20. august - 13. november 2018. Der henvises til omkørsel ad Teestrup Overdrevsvej, Kirkevej og Teestrupvej.

Sneholmgårdsvej, Dalby

Sneholmgårdsvej spærres for gennemkørsel omkring Dalvej i perioden frem til 30. november 2018. Der henvises til omkørsel ad Lindhardsvej.

Ringstedvej/Tingvej, Haslev

Jernbaneoverskæringen ved Ringstedvej/Tingvej skal renoveres. I den forbindelse lukkes overkørslen i perioden fra fredag den 16. november kl 20.00 til mandag den 19. november kl 05.00. Der henvises til omkørsel ad Søndergade/Troelstrupvej > Vestre Ringvej > Lysholm Alle. Fodgængere og cyklister kan krydse ved perronen ved stationen.

Jernbanegade mv., Haslev

I forbindelse med juletræstænding og black friday-arrangement spærres Jernbanegade samt Vestergade fra Nørregade til Jernbanegade for gennemkørsel fredag den 23. november 2018 i tidsrummet 15.00-22.30. Der henvises til den skiltede omkørsel i området.

Planlagt asfaltering

Kommunens vejbelægninger vedligeholdes af private entreprenører. Informationer om planlagte arbejder kan findes på entreprenørenes hjemmesider.

I Dalby-Rønnede områdeter det Pankas.

I Faxe-Karise-Faxe Ladeplads og i Haslev-Terslev er det Colas.

Har du spørgsmål til vedligeholdelsen af vejbelægninger i Faxe Kommune kan du kontakte Park & Vej.

Kontaktinformation

Opdateringsdato: 05.11.2018 - 11:39