Rehabiliteringstilbud til dig med prædiabetes eller type 2-diabetes

Lev Livet med prædiabetes eller type 2-diabetes

Du har prædiabetes hvis du scorer høj eller meget høj risiko i diabetesforeningens risikotest: 

Risikotest - test din risiko for type 2-diabetes

Rehabiliteringsforløbet begynder med en afklarende samtale, for at finde ud af, om forløbet er det rette for dig. Samtalen tager udgangspunkt i din sygdom - hvis du har type 2-diabtes - dine behov, ressourcer, netværk, udfordringer og fremadrettede muligheder. Dine pårørende er velkomne til at deltage i samtalen.

På forløbet får du viden, støtte og vejledning til at få hverdagen til at fungere bedst muligt med prædiabetes eller type 2-diabetes. Forløbet kan både foregå på et hold, hvor alle har prædiabetes eller type 2-diabetes eller i form at individuelle samtaler.

Forløbet kan bestå af træning, temaoplæg og netværk. Undervejs bliver der mulighed for at besøge foreningslivet i Faxe Kommune, med henblik på at inspirere dig til fortsat at være fysisk aktiv efter forløbet.

Undervisningsteamet består af fysioterapeuter, sygeplejerske og kostvejleder mfl.

Tilmelding

Har du type 2-diabetes og er du motiveret for at deltage i forløbet, kan du få din egen læge eller sygehuslæge til at sende en henvisning til Faxe Sundhedscenter. Når vi har modtaget din henvisning kontakter vi dig.

Har du prædiabetes og er du motiveret for at deltage i forløbet, kan du selv tilmelde dig ved at kontakte sundhedskonsulenterne.

Kontakt

For yderligere information og tilmelding kan du kontakte sundhedskonsulenterne ved at sende en SMS eller ringe på tlf. 5620 4965, man- til torsdag kl. 11.00-14.00 - er vi optaget, så læg en besked med navn og telefonnummer og vi kontakter dig indenfor to hverdage.