Kommuneplan på kort

En stor del af en kommuneplan består af udpegninger. Det vil sige geografisk afgrænsede områder, der hvor en given anvendelse må finde sted - eller hvor der er bevaringsinteresser.

Alle udpegninger, der er en del af Faxe Kommuneplan 2021 kan du finde på kortet her på siden. På den måde, kan du se om der er udpegninger, der omfatter din ejendom.
Det kunne for eksempel være, hvor Faxe Kommune ønsker der skal være mulighed for at rejse skov og hvor man ikke ønsker det, eller hvor der er bevaringsværdige landskaber eller natur.


Se Kommuneplan 2021 - 2033 på kort (Plandata.dk - nyt vindue)


Er du interesseret i at vide, om der er rammer for lokalplanlægning på din ejendom, skal du derimod over på siden ”Rammer for lokalplanlægning".

Ønsker du at se et kort, hvor du kan klikke alle udpegnigner og kommuneplanrammer i kommuneplanforslaget til og fra, skal du vælge "Klikbart kort med kommuneplanforslag". Linket fører dig til et landsdækkende kort, der viser mange forskellige planteamer. Du kan derfor med fordel slå kommunegrænser til under fanen "Adm. grænser" og herefter klikke de forskellige lag fra kommuneplan 2021-2033 frem under fanen "Kommuneplan, vedtaget".