Aktiv fællesskabsuge

Vi vil gerne sætte fokus på det at have udfordringer med hukommelsen og hvilken betydning det kan have i forbindelse med at være aktiv og deltage i fællesskaber. Det gør vi med en række tilbud i denne uge.

Hvis du har udfordringer med hukommelsen, symptomer på demens eller lignende symptomer og synes det bliver sværere at være en del af et foreningsliv eller andre fællesskaber, så kan dette være noget for dig.

Du skal være selvhjulpen i det daglige til et vist omfang og du skal kunne færdes i naturen på ujævnt underlag i ujævnt terræn, samt være mobil.

Mandag den 10. juni: 
Fysisk træning på Dalgården, Thujavej 19, 4683 Rønnede kl. 10-13. 
Tilbuddet indeholder en gåtur i området for dem der har lyst. 
Fysisk træning og hjernegymnastik/stimulation. Kaffe/the og socialt samvær.

Tirsdag den 11. juni: 
Naturhold i Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads 
kl. 10-12.  
Tilbuddet indeholder en gåtur i naturen, ophold i naturen, fokus på sanserne i naturen, mulighed for at lave bål. Kaffe/the og socialt samvær.

Torsdag den 13. juni: 
Naturhold ved spejderhytten; Oxehytten, Maglemosevej 23, 4690 Haslev kl. 10-13.
Kom og mød os ved spejderhytten og se og mærk stemningen ved udelivet. Vi har mulighed for walk and talk over til og i Nordskoven, vi anvender udeområdet ved spejderhytten til bål og udeliv. Du må gerne tage din pårørende med.

FOR PÅRØRENDE:
Tirsdag den 11. juni:
Pårørende i naturen: Strandparken, Strandvejen 7, 4654 Faxe Ladeplads kl. 13-14.30. 

Dette tilbud er for dig som pårørende til et menneske med nedsat hukommelse, demens eller lignende symptomer. Du har her mulighed for at møde andre pårørende til walk and talk og socialt samvær i naturen.

Ved spørgsmål kontakt
Katja, ergoterapeut 2926 0999
Dorte, fysioterapeut 2926 0883