Faxe Musikskole – faglighed, udvikling og fællesskab!

Det er tid til tilmelding – bedst før 1. juni…, senere også muligt, du kan blot ikke være sikker på en plads…

Faxe Musikskoles tilbud er mangfoldige, og undervisningen tilbydes til børn og unge mellem 0 og 25 år!

Du kan udvikle dine evner og der er plads til alle

  • Rytmik for børn og forældre
  • Instrument og sang undervisning, solo eller på små hold
  • Udgangspunkt i det enkelte barns færdigheder
  • Højt fagligt niveau med barnets egen indsats som omdrejningspunkt
  • Fælles musikalsk udvikling – bands, koncerter, events
  • Instrumentfag på din hjemskole hvis I kan lave et hold…
  • Professionelle og engagerede lærere
  • Godt miljø og fine faglokaler

Bredt udsnit at børn og unge

I Faxe Musikskole er der plads til alle: Dels de børn og unge, som synes musik bare er dejligt, og gerne vil kunne spille et instrument eller synge – dels de unge, som godt kunne tænke sig at udvikle deres evner med henblik på en videregående uddannelse indenfor musikken.

Desuden er der en stor afdeling med rytmik for børn og forældre sammen, samt flere faste bands, orkestre og kor for såvel begyndere som øvede og videregående.

Personlig, faglig og social udvikling

Det giver god mening, en god portion selvtillid og dermed ofte psykisk overskud, at kunne spille et instrument eller beherske sin stemme. I undervisningen tages der altid udgangspunkt i det enkelte barns færdigheder, og derfra lægges et så højt fagligt niveau som muligt, med barnets egen indsats som omdrejningspunkt – det er nemlig bedst med daglig kontakt med sit instrument eller stemme, hvis man gerne vil udvikle sig.

Faxe Musikskole arbejder hele tiden på, at udvikle samarbejde og musikalsk fællesskab blandt elever og lærere. Derfor er der, udover den traditionelle soloundervisning, mulighed for, at nogle elever kan gå til instrumentundervisning på hold á 3 elever. På den måde får eleven mere undervisningstid og samtidig mere musikalsk fællesskab med andre.

Hvis der er elever nok til et hold på din skole, f.eks. guitar, kan vi oprette det på skolen. Der skal være mindst 5 elever.

Koncerter og events – alle får et tilbud om at være med

I løbet af året afholder musikskolen en lang række koncerter og caféer, samt en stor FM Festival. Koncerterne og Festival finder som oftest sted i musikskolens to ”centre”: Præstevænget 23, Haslev, og Gl. Strandvej 12, Faxe (Rolloskolen)

Derudover tilbydes alle instrumentelever og sangelever en del fællestid med andre i løbet af året, såsom fælles musikuger og kirkekoncerter.

Musikskolen afholder desuden en række JAMS for eleverne.

Veluddannet fagpersonale

Undervisningen bliver varetaget af musikskolens lærere, som er højt uddannede indenfor deres område. De kombinerer ofte deres job som professionelle og ansvarlige undervisere på musikskolen, med et liv som professionelle musikere. En kombination, som skaber inspiration begge veje rundt, og smitter af på eleverne.

Samarbejde med folkeskolerne

Faxe Musikskole og folkeskolerne samarbejder i øvrigt på en række områder, bl.a. har vi kompagnon undervisning, hvilket betyder, at alle 2. klasser i kommunen har to musiklærere, én fra folkeskolen og én fra musikskolen. Vi har desuden en stor sang/kor dag i løbet af året for 3. og 4. klasse. Udover dette er der forskellige tilbud som Linie/profil, Blæserklasse, udvidet kompagnon, beatmatic m.m. Samarbejdet har gennem årene udmøntet sig i et godt fællesskab folkeskolens og musikskolens lærere imellem, bl.a. med fælles inspirationsdage.

Book et online møde

Hvis du kunne tænke dig et personligt tlf/face time møde med nogen af vores medarbejdere FØR du tilmelder, er du meget velkommen. (mobilnumre finder du på hjemmesiden).

Kontakt

Du er velkommen til at kontakte os på: musikskolen@faxekommune.dk eller tlf. 56 20 38 20 mandag til torsdag 10-11 og 13 – 15.

Du kan læse og se meget mere om Faxe Musikskole på:

faxemusikskole.dk. - her kan du også tilmelde.

Facebook: Faxe Musikskole