Tilslutningstilladelse til drænvand fra en ny kunstgræsbane hos Sydøstsjællands Idrætsefterskole

Faxe Kommune meddeler spildevandstilladelse til tilslutning af drænvand fra kunstgræsbanen til den offentlige spildevandsledning.

Faxe Kommune har den 19. juli 2018 modtaget en ansøgning om spildevandstilladelse for drænvandet fra en kunstgræsbane hos Sydøstsjællands Idrætsefterskole Tingvej 30, 4690 Haslev. Faxe Kommune har på baggrund af den spildevandstekniske beskrivelse samt supplerende spørgsmål vurderet, at der kan meddeles spildevandstilladelse.

Tilslutningstilladelsen meddels i henhold til miljøbeskyttelseslovens § 28, stk. 3.

Afgørelsen kan ikke påklages til anden administrativ myndighed, da der er tale om overfladevand. Ønskes afgørelsen prøvet ved en domstol skal et eventuelt sagsanlæg i henhold til § 101 i miljøbeskyttelsesloven, være anlagt inden 6 måneder efter at afgørelsen er meddelt, dvs. senest den 13. september 2019.

Kommunen skal samtidig oplyse, at der til enhver tid er adgang til aktindsigt i de resultater af virksomhedens egenkontrol, som kommunen er i besiddelse af, samt i sagen i øvrigt, jf. offentlighedsloven, forvaltningsloven og lov om aktindsigt i miljøoplysninger.