Søg en frivillig

Har du/din institution en idé til en aktivitet, en opgave eller et initiativ, som vil gavne borgere i Faxe Kommune, så har du her mulighed for at gøre din idé eller opgave synlig - så slå dit job/opgave op på Frivilligjob.dk

Slå dit job/opgave op på frivilligjob.dk,

 

Frivilligjob.dk er Danmarks største jobportal for frivilligt arbejde med mere end 9.000 jobopslag årligt fra frivillige foreninger og andre organisationer, der har frivillige aktiviteter. 

Der arbejdes for at vise bredden i det frivillige arbejde og inspirere mennesker til at finde netop det frivillige arbejde, der matcher deres interesser og kompetencer. Derfor er der meget få grænser for, hvem der må bruge Frivilligjob.dk til at søge frivillige. Side om side med opslag fra traditionelle foreninger som Røde Kors, DGI og Det Danske Spejderkorps finder du opslag fra fx græsrodsorganisationer, socialøkonomiske virksomheder og projekter, der er igangsat af offentlige institutioner.

Det er gratis at bruge Frivilligjob.dk, både for dig, der vil være frivillig, og for dig, der søger frivillige til din forening eller organisation (for kommunale eller offentlige organisationer er der dog en mindre brugerbetaling). 

Friviligjob.dk har eksisteret siden 2005 og er et projekt under Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark (FriSe). Det er et non-profit projekt, der er finansieret af pulje- og fondsmidler. Størstedelen af finansieringen kommer fra Social- og Indenrigsministeriet.

Yderligere spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte Nicolai Nøddebo - nindd@faxekommune.dk - 56 20 37 32