Temaer

Faxe Kommuneplan 2021 er inddelt i syv temaer, der hver afspejler vores visioner og mål for udviklingen. De er derfor interessante at dykke ned i, hvis du vil vide mere om muligheder for byudvikling, skovrejsning, turistattraktioner og lignende.

Da Faxe Kommunes nye kommuneplan skulle udarbejdes, var det vigtigt at den fokuserede på vores byråds ønsker til den fremtidige udvikling i kommunen og de tendenser og udviklinger, der i øvrigt er i gang omkring os. De to ting sammen, giver ambitiøse mål og visioner for kommunens udvikling og det er det denne kommuneplan skal sætte rammerne for.

Kommuneplanen er derfor - foruden indledning - inddelt i syv temaer (kapitler), som hver især forholder sig til kommunens udvikling og potentialer. Det drejer sig om temaerne: Byerne, Kulturmiljø, Turisme og friluftsliv, Åbent land, Natur, Trafik samt Klima, miljø og teknik.
Hvert af disse temaer, kan du læse mere her på siden, hvor du finder henvisninger til temaerne. Der vil du kunne læse om de vigtigste uddrag, men også finde de enkelte temaer (kapitler) i sin helhed.


Her kan du hente Faxe Kommuneplan 2021-2033   (pdf nyt vindue)