Familie med flyttekasser

Ny i Faxe

For at hjælpe dig godt på plads har vi samlet en række tilbud og informationer til dig, der er ny i kommunen.

Det er vigtigt for os, at du kommer godt i gang med dit nye liv her i kommunen. Har du spørgsmål til kommunen om dagtilbud, skole, byggeri, pleje, erhverv, fritid eller andet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 56 20 30 00. Så hjælper vi dig videre.

Information om dit lokalområde

Det er også vigtigt for os, at du falder godt til i dit lokalmiljø. Vil du gerne vide mere om aktiviteter og tilbud i dit nye lokalområde, så besøg hjemmesiden www.følelsenaffaxe.dk.

Her finder du også kontaktpersoner i Faxe Kommunes tilflytternetværk. De sidder klar til at fortælle lidt om dit lokalområde, hvis du ringer eller skriver til dem.

Spørg bosætningskonsulenten

Har du spørgsmål om job, kultur- og fritidstilbud eller botilbud er du velkommen til at kontakte Faxe Kommunes bosætningskonsulent Signe Munch-Pedersen på telefon 21 66 82 80 eller smunc@faxekommune.dk.

Rundtur i kommunen

Vi vil gerne vise dig noget af alt det gode, som kommunen har at byde på. Derfor vil du om ganske kort tid modtage en invitation til en guidet bustur rundt i kommunen. Invitationen sendes til din e-boks.

Vi håber, at du og din familie vil med på tur.

 

Foreninger og fritid

I Faxe Kommune har vi over 200 foreninger - og der er aktiviteter for enhver smag.

På vores foreningsportal www.faxeforeningsportal.dk kan du søge efter den aktivitet som er lige noget for dig - og så se hvilke foreninger som tilbyder aktiviteten.

Kontaktinformation

Opdateringsdato: 23.11.2018 - 13:28